Berichten


Clubleden die een bericht willen plaatsen kunnen het bericht via de Webmaster kenbaar maken. Merk wel op dat enkel berichten gerelateerd aan de Club geplaatst zullen worden.


Bericht 1 - 20 jan 2010 - aan alle Clubleden - van Webmaster.
De leden die graag een foto van hun boot willen plaatsen onder de webpage "Foto", kunnen dit door een mailtje te sturen naar de Webmaster met volgende vermelding : Naam v/d boot - Merk bouwpakket (of zelfbouw) - Naam eigenaar.


Bericht 2 - 09 mei 2010 - Hommage aan Dhr. Wybouw Ferdinand
Dagelijks, en dit voor acht maanden lang, heeft onze Fernand hard gewerkt om een exacte kopij van de Belgische mijnenjager BNS Primula (M924) uit zijn hoed te toveren. Het begon allemaal met een romp dat de club had gekregen van MTC (op rust) Anseeuw Rik (bedankt hiervoor Rik). Fernand heeft dan op zijn beurt met veel vakmanschap een exacte replica van de Primula in elkaar geknutseld. Het resultaat was zo mooi dat een lid van onze club, Cracoo Xavier, tevens bemanningslid van de Primula, Fernand aan boord heeft uitgenodigd om hem voor zijn werk te belonen. Fernand werd hierbij in naam van de Marine als eer bemanningslid van de M924 BNS Primula benoemd.
Proficiat Fernand.


Bericht 3 - 30 oktober 2010 - aan alle Clubleden - van
het bestuur
De frekwenties in 35 Mhz band zijn gereserveerd zijn voor vliegende RC modellen.
Indien U toch gebruik maakt van de 35 Mhz band dan doet U dit op eigen risico en de kan noch de MYCNZO, noch het bestuur, hiervoor aansprakelijk gesteld worden.

 
Bericht 4 - 13 februari 2011 - Hommage aan Dhr. Bonne Dirk
Opnieuw is een Clublid, namelijk Dirk Bonne, er in geslaagd een pronkstuk van een (statisch) schaalmodel te maken. Op basis van eigen research werd deze prachtige replica van de HMS Vindictive, op schaal 1:100, in elkaar geknutseld. Proficiat Dirk.

Bericht 6 - 13 april 2014 - aan alle Clubleden - vanwege het bestuur
De clubleden die nog in het bezit zijn van een lichtblauw clubhemd (KM of LM) kunnen bij het bestuur een vernieuwde MYCNZO badge verkrijgen om over het logo van de oude sponser te bevestigen (dmv strijken). Kostprijs badge is 7 euro. 
Het lichtblauw clubhemd mag niet meer gedragen worden als het logo van de oude sponsor nog zichtbaar is.

Make a free website with Yola