Berichten


Clubleden die een bericht willen plaatsen kunnen het bericht via de Webmaster kenbaar maken. Merk wel op dat enkel berichten gerelateerd aan de Club geplaatst zullen worden.


Bericht 1 - 20 jan 2010 - aan alle Clubleden - van Webmaster.
De leden die graag een foto van hun boot willen plaatsen onder de webpage "Foto", kunnen dit door een mailtje te sturen naar de Webmaster met volgende vermelding : Naam v/d boot - Merk bouwpakket (of zelfbouw) - Naam eigenaar.


Bericht 3 - 30 oktober 2010 - aan alle Clubleden - van
het bestuur
De frekwenties in 35 Mhz band zijn gereserveerd zijn voor vliegende RC modellen.
Indien U toch gebruik maakt van de 35 Mhz band dan doet U dit op eigen risico en de kan noch de MYCNZO, noch het bestuur, hiervoor aansprakelijk gesteld worden.

 
Bericht 4 - 13 februari 2011 - Hommage aan Dhr. Bonne Dirk
Opnieuw is een Clublid, namelijk Dirk Bonne, er in geslaagd een pronkstuk van een (statisch) schaalmodel te maken. Op basis van eigen research werd deze prachtige replica van de HMS Vindictive, op schaal 1:100, in elkaar geknutseld. Proficiat Dirk.

Bericht 6 - 13 april 2014 - aan alle Clubleden - vanwege het bestuur
De clubleden die nog in het bezit zijn van een lichtblauw clubhemd (KM of LM) kunnen bij het bestuur een vernieuwde MYCNZO badge verkrijgen om over het logo van de oude sponser te bevestigen (dmv strijken). Kostprijs badge is 7 euro. 
Het lichtblauw clubhemd mag niet meer gedragen worden als het logo van de oude sponsor nog zichtbaar is.

Make a free website with Yola