Berichten


Clubleden die een bericht willen plaatsen kunnen het bericht via de Webmaster kenbaar maken. Merk wel op dat enkel berichten gerelateerd aan de Club geplaatst zullen worden.


Bericht 1 - 20 jan 2010 - aan alle Clubleden - van Webmaster.
De leden die graag een foto van hun boot willen plaatsen onder de webpage "Foto", kunnen dit door een mailtje te sturen naar de Webmaster met volgende vermelding : Naam v/d boot - Merk bouwpakket (of zelfbouw) - Naam eigenaar.


Bericht 3 - 30 oktober 2010 - aan alle Clubleden - van
het bestuur
De frekwenties in 35 Mhz band zijn gereserveerd zijn voor vliegende RC modellen.
Indien U toch gebruik maakt van de 35 Mhz band dan doet U dit op eigen risico en de kan noch de MYCNZO, noch het bestuur, hiervoor aansprakelijk gesteld worden.

 
Bericht 4 - 13 februari 2011 - Hommage aan Dhr. Bonne Dirk
Opnieuw is een Clublid, namelijk Dirk Bonne, er in geslaagd een pronkstuk van een (statisch) schaalmodel te maken. Op basis van eigen research werd deze prachtige replica van de HMS Vindictive, op schaal 1:100, in elkaar geknutseld. Proficiat Dirk.

Bericht 05 - 11 juli 2019 - Deelname aan de Model Boat Continental Regatta in Dover
Op 19 mei 2019 heeft de MYCNZO deelgenomen aan de model boat Continental Regata in Dover op uitnodiging van de Model Boat Association Dover waarvoor onze dank uitgaat naar het bestuur van MBA Dover en in het bijzonder naar hun secretaris Mr. Alan Poole. Wij hebben er alvast van genoten. Er werd zelfs een artikel gepubliceerd die deze regatta mooi in beeld brengt. Hierbij alvast een scan van het artikel.
Bericht 06 - 10 januari 2022 - Uittreksel uit het magazine "Model Boats" editie Februari 2022
Onze secretaris, Dhr. Dirk Bonne, heeft opnieuw een prachtige diorama in elkaar geknutseld van Hangaar 1 in Oostende maar dan wel eentje uit de oude tijd. Daarbij heeft hij zijn SS Venture (ook gekend als het schip dat te zien is in de laatste versie van de King Kong verfilming) gebruikt om het plaatje compleet te maken.
Zijn diorama werd dan ook uitgebreid behandeld in het Engelse magazine "Model Boats" editie februari 2022.
Bij deze alvast een dikke pluim voor Dirk.
Klink op deze link om het artikel te lezen

Make a free website with Yola